Brands

Het kiezen van producten hangt sterk af van het type haar en uw wensen. Omdat wij willen dat uw haar in goede handen is, hebben we er zorgvuldig voor gekozen met welke producten wij willen werken.
In een markt waar duizenden professionele haarproducten te vinden zijn, zijn wij ervan overtuigd met onderstaande producten de mooiste resultaten te boeken en iedere klant een passend advies mee naar huis te kunnen geven.

great2

Great Lengths

Al ruim 20 jaar de meest toonaangevende firma op het gebied van haar extensions, gemaakt van 100% echt haar.
Met deze ‘1-by-1’ inzettechniek worden de extensions aan het haar bevestigd en kunnen deze tot wel 6 maanden blijven zitten. De aanhechtingen waarmee de extensions bevestigd zijn in het haar, zijn gemaakt van keratine. Ons eigen haar bestaat grotendeels uit keratine. De aanhechtingen kunnen om deze reden ons eigen haar niet beschadigen.
Great Lengths extensions sluiten het beste aan op ons Europese haar, waardoor men niet ziet dat u een haarverlenging of een opvulling in uw haar heeft.
Altijd al een volle bos haar gewild? Het is mogelijk!

lookx

LOOkX

Ons mooie make-up merk, als ondersteuning om een totaalplaatje te kunnen leveren. Wij vinden het een prachtige aanvulling op ons assortiment aan producten van Oolaboo. LookX make-up is geschikt voor ieder huidtype en is niet getest op dieren. Voor zowel een touch-up, een dag make-up of een avond make-up kunt u bij ons terecht, laat u verrassen door onze visagiste. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om bij bruidskapsels direct een bruidsmake-up toe te passen.

Oolaboo

Luxury Hair Care
De collectie haarverzorgingsproducten is geboren uit de ervaring in ‘skin care technology’. Dit heeft als voordeel dat de haarverzorgingsproducten van Oolaboo niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar voor het haar en de hoofdhuid ook veel resultaatgerichter werken dan andere merken.


Super Foodies

Al onze Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan.

Ecolorgy
Ecolorgy is een lijn van, zowel permanente als tijdelijke, haarkleuringen. Ecolorgy is geïnspireerd op ecologie: de wetenschappelijke studie van de relaties van levende organismen met respect tot elkaar in hun kleurrijke en natuurlijke omgeving. Met kleur kunt u zoveel doen om het haar optisch voller of juist gezonder te laten lijken, maar de keuze voor een bepaalde haarkleur is ook een bewuste keuze om nét even iets anders te hebben dan ‘standaard’. Wij zien iedere coupe als een ‘nieuw doek’ om een prachtige creatie te kunnen maken. Al onze kleurspecialistes kunnen u adviseren om de juiste kleur aan te meten die past bij uw wensen en om u nóg mooier te maken dan u al bent!

Benieuwd naar dit prachtige product? Boek dan een kleurbehandeling in onze salon en ervaar de luxe van de haarkleuringen van Oolaboo!